Kiderült, milyen a színfalak mögött Katalin hercegné: egy munkatársa árulta el

Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család jótékonyság Katalin hercegné munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné hivatalosan is már több mint 10 éve a királyi család tagja, ezalatt pedig rengeteg jótékonysági munkát végzett. Most kiderült, hogy a színfalak mögött is úgy viselkedik-e, ahogy a nyilvánosság látja. 

Katalin hercegné 2011 áprilisában lett hivatalosan is a királyi család tagja, azóta látja el kötelességeit a jótékonysági szervezetekben és a nyilvános eseményeken. Létfontosságú szerepe van a családon belül, - így látszik legalábbis.

Most azonban kiderült, hogy a színfalak mögött is ugyanolyan kiegyensúlyozott és lelkiismeretes-e, mint akkor, amikor sokan látják.

Matt Hyde, a Scouts szervezet vezetője - aminek Katalin is tagja - a Mirrornak elárulta, milyen is valójában a hercegné. Ő ugyanis már 10 éve dolgozik vele együtt.

Katalin hercegné minden korosztállyal megtalálja az összhangot Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

"A színfalak mögötti viselkedése teljes összhangban van azzal, amit az emberek látnak" - szögezte le Matt Hyde. "Azt kapod, amit látsz" - mondta. "Fantasztikus, hogy mindig a jó kérdést teszi fel, és abban is, hogy meghallgatja az embereket. Természetesen képes minden korosztályt elérni. A legjobbat hozza ki a fiatalokból, és szereti hallani a történeteiket. Szívesen vesz részt a feladatokban, amit a gyerekek imádnak" - tette hozzá.

Katalin és Vilmos visszavágott: üzentek Harrynek és Meghannak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.