Nem csendesednek a kedélyek a brit királyi család háza táján. Egy bennfentes szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos üzenetet küldtek Meghannak és Harrynek, amelyben a következők álltak: nem hátrálnak meg, bármi is történjen.

Természetesen ez nem egy kézzel írt üzenet, hanem a tetteik beszélnek helyettük, legalábbis Duncan Larcombe királyi szakértő szerint - írja a Daily Star.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kemény hangvételű üzenetet küldtekForrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

 "A hercegi pár azt sugallja, hogy az élet bizony Harry és Meghan nélkül is zajlik, nincs szükség rájuk a királyi családban. Vilmos és Katalin méltóságteljes csendbe burkolózott és hagyják, hogy a tetteik beszéljenek helyettük. Ez pedig olyan, mintha azt üzenték volna Harryéknek: nem hátrálunk meg, folytatjuk, mi még mindig itt vagyunk" - mondta Larcombe.

Ez az üzenet tulajdonképpen egy válasz Harry herceg könyvének közelgő megjelenésére, amiben a tervek szerint szintén betekintést enged a királyi család belső életébe.