Családi háború: Heidi Klum lánya súlyos dologgal vádolja nagyapját

név Leni Klum alkotmányos jogok per Heidi Klum nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum 17 éves lánya, Leni Klum azt állítja, hogy nagypapája megsértette alkotmányos jogait, amikor levédette a nevét. 

A Klum márka évekig családi vállalkozás volt. Míg Heidi Klum modellkarriert csinált, címoldalakon szerepelt és tévésztár lett, addig édesapja, Günther Klum a háttérben húzogatta az üzleti szálakat. A 17 éves Leni Klum most híres édesanyja nyomdokaiba lépett, 16 évesen már modellként debütált a "Vogue" címlapján, és azóta is jobbnál-jobb ajánlatokat kapott. A neve is tőkévé vált, a bökkenő azonban az, hogy a jogok nem őt, hanem nagyapját illetik, aki hónapokkal ezelőtt levédette a Leni Klum márkát- írja a t-online.de.

Leni Klum súlyos dologgal vádolja nagypapáját. Forrás: Instagram/Leni Klum

Az ügyből családi háború lett, Leni jogi képviselője szerint Günther Klum Leni akarata ellenére cselekedett, ami káros lehet a kiskorú lány személyfejlődésére. Heidi Klum lánya most szeretné perre vinni az ügyet és azt is szeretné, ha nagyapja az eljárás összes költségét megtérítené.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.