Gáspár Győző parkolási botránya tovább gyűrűzik: "Nem engedem lezárni az ügyet"

Forrás: Mokka -
Gáspár Győző büntetés bírság szabálytalan parkolás közterület-felügyelet Gáspár Bea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző szabálytalanul parkolt, ám egy szimpla büntetés helyett botrány lett az ügyből.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Gáspár Győző szabálytalanul parkolt, ami miatt inzultusba keveredett a közterület felügyelőkkel. Az ügy azonban tovább gyűrűzik.

A szabálytalan parkolást Győzike szerint nem csupán egy bírság követte:

Gáspár Győző nem nyugszik bele, találkozni akar az őket megbüntető közteresekkel Forrás: Mokka

Győzike panasszal élt, mivel pedig az esetet felvette egy kamera, pontosan látható, hogy mi is történt - hangot nem rögzített.

"A járőrszolgálat tagjainak egybehangzó nyilatkozata szerint a közterület-felügyelő nem inzultálta Önöket, intézkedése alatt mindvégig tisztelettudó és higgadt, udvarias volt. A térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, Ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki" – áll az igazgató, Horváth Antal válaszában, aki külön kiemelte, hogy a felvételek szerint Beát nem rángatta ki senki sem az autóból, ő végig az autóban ült.

Gáspár Győző azonban nem elégedett a válasszal, és a 30 ezer forintos bírságot is soknak tartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.