A nyílt utcán támadták meg Gáspár Győzőéket: Beát szinte kirángatták a kocsiból

LifeTV -
Gáspár Győző showman Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző azt állítja, közterületesek alázták meg őket, és helyszíni bírságot is kiszabtak rájuk. A showman fel van  háborodva. 

Szabálytalanul parkolt Gáspár Győző és el is ismeri, hogy hibázott. Azzal azonban nincs kibékülve, ahogy bántak velük ezért a közterületesek. A showman fel van háborodva, amiért megtámadták és megalázták őket. Azt mondta, Beát szinte kirángatták a kocsiból és le is cigányozták őket.

Gáspár Győző fel van háborodva LifeTV

Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van?

Életveszélyes volt az egész és megalázó. A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból"

Blikknek

A büntetőpontok mellett 30 ezres helyszíni bírságot is kaptak. "Mert nekünk sok pénzünk van, biztos ki tudjuk fizetni... Nem hagyom annyiban ezt az egészet! Megkerestem a közterület-felügyeletet, de múlt hét óta nem kaptam választ. Szégyen és gyalázat, ahogy megtámadtak minket, most pedig lesöprik az asztalról az ügyet. Személyes találkozót kértem, de se a leveleimre és most már a telefonhívásaimra sem válaszolnak" - mondta felháborodva.

"Mindegyik barátom átvert, volt, aki zsarolt" - Gáspár Evelin őszintén vallott magánéletéről

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.