Óriási az öröm: közel 40 év kihagyás után visszatér az ABBA együttes

Forrás: AFP/Lindeborg -
öröm együttes visszatérés ABBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátran kijelenthetjük, hogy az ABBA a mai napig a világ egyik legnépszerűbb együttese. Örülhetnek a rajongók, ugyanis a legendák nemsokára visszatérnek.

Nagyon úgy fest, hogy az ABBA közel 40 év kihagyás után ismét összeáll. A svéd zenekar annak idején az Eurovíziós Dalfesztiválon futott be, hozzájuk köthető a The Winner Takes It All vagy a Money, money, money című sláger. Az ABBA slágereket feldolgozó Mamma Mia! című musicalt már 50 milliónál is többen látták, és világszerte több mint 400 millió lemezt adtak el.

Az együttes most új projekttel állt elő: megújult weboldalukon a rajongók regisztrálhatnak a hamarosan debütáló hologram-turnéjukra, amit 2016 óta halasztgatnak. Agnetha, Björn, Benny és Anni-Frid a hírek szerint öt új számmal jelennek meg hamarosan, és ha minden jól megy, a különleges turnéra még idén sor kerül -írja a BBC.

Visszatér a legendás ABBA együttes. Forrás: AFP/Lindeborg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.