Az örök fiatalság titka? Heti négyszer szexel az ABBA 75 éves sztárja!

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen -
szex Björn Ulvaeus ABBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Björn Ulvaeus, az ABBA legendás frontembere meglehetősen pikáns részleteket mesélt el a magánéletéről a vele készült legújabb interjúban. Elárulta, hogy még igencsak aktív szexuálisan.

A The Guardian által készített interjúban elkotyogta, hogy életkora milyen hatással van rá a hálószobában. Bjorn kijelentette, hogy ennyi idősen heti négy együttlétet tud abszolválni – ami valljuk be az ő korában meglehetősen váratlan kijelentés!

Björn Ulvaeus kijelentette, hogy ennyi idősen heti négy együttlétet tud abszolválni Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Britta Pedersen

A zenész 1981-ben vette el a második feleségét, Lenát, akivel két közös gyermekük született, és a mai napig kiegyensúlyozott a házasságban élnek. Mi sem mutatja jobban, mint, hogy ennyi év elteltével sem unják egymást, sőt kiderült, hogy a sztár a koronavírus-járvány okozta önkéntes karanténban folyamatosan köntösben járt-kelt. Ehhez azonban mai napig ragaszkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.