Rubint Rékáékkal ugyanaz történik, ami 9 évvel ezelőtt: elárulta, hogy van most Norbi - Fotó

betegség Rubint Réka Schobert Norbi Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító üzenetet osztott meg közösségi oldalán Rubint Réka, mi pedig csak ámulunk, hogy lehet valaki annyira erős, mint ő.

Schobert Norbi csütörtökön lett rosszul otthonukban. A fitneszguruhoz azonnal riasztották a mentőket, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően Norbit stabil állapotban szállították kórházba. Azóta az üzletember kórházi megfigyelés alatt áll, Réka azonban rendszeresen beszámol követőinek férje állapotáról.

Réka a minap elárulta, hogy telnek most mindennapjai, és egy megható fotót is közzétett férjéről, aki a hétvégét is az egyik budapesti kórházban tölti.

"Szinte napra pontosan ismétlődött meg az, ami 9 évvel ezelőtt. Csak akkor november 30-at írtunk és u.így, mint most a Spirit Hotelbe készültem Alakreform tábort tartani. Akkor 4nap alatt 5x jártam meg a Sárvár-Budapest távolságot, mert Norbi veleszületett szîvbillentyű rendellenességének műtéte után 6 héttel egy kòrházi baktèrium okozta fertőzés miatt azonnali életmentő szîvműtètre volt szükség.
Akkor is èpp Sárváron tartottam tábort, îgy az Országos Kardiològiai Intèzet ès a Spirit Hotel között ingáztam ... megtartva az edzéseket és a szeretet energiájàval gyògyítva a Szerelmemet az intenzív osztályon aggòdva. Akik akkor ott voltak abban a táborban, pontosan tudják, h min mentem/mentünk keresztül ...

A Jòisten és az Angyalok akkor is velünk voltak... mint ahogyan most is ...Mivel ezen a hétvégèn is táborom van a Spirit Hotelben és a "forgatókönyvet" ismét átîrta a sors, így most újra Sárvár és az egyik budapesti kòrház között ingáznom. Így vagyok nyugodt. Îgy van béke és nyugalom a lelkemben.

Norbi a legnagyobb biztonságban van, a 220 táborozò pedig hiánytalanul élvezheti a programokat! Egy biztos! 9 èv múlva a Spirit hotelbe tavasszal jövünk és nem ebben az időpontban.

Norbi egyre erősebb! Milliószor puszil Mindenkit ès köszöni a rengeteg jòkívànságot!!!Az orvosoknak és a kòrház dolgozòinak pedig továbbra is òriási HÁLA és KÖSZÖNET!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.