Friss információ: így lett rosszul Schobert Norbi - Kiderült, mi történt

Rubint Réka Schobert Norbi rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, csütörtökön reggel rosszul lett Schobert Norbi. A fitneszgurut mentőhelikopterrel azonnal kórházba szálltották. Rubint Réka a közösségi oldalain írta, hogy férje állapotát sikerült stabilizálni, ő pedig mellette van. Most újabb információk derültek ki. 

A Blikk úgy tudja, Norbi - reggeli szokásához híven - a kutyájukat vitte el megfuttatni, amikor hazaértek, akkor lett rosszul: összeesett a házuk előtt, onnan szállították az Amerikai úti kórházba.

Forrás: TV2

"Ez a nap is úgy indult, mint a többi. Reggel futni ment Hacsival, ami napi rutinnak számít Norbinál. Miután visszaért, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. Mentőhelikopter érkezett a házhoz, azzal vitték a kórházba. A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát, reméljük, minden rendben" – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.