Mindent a szerelemért: még erre is képes Rubint Réka, hogy férje mellett lehessen

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka Schobert Norbert tábor kórház alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas napokon van túl a Schobert család, miután Norbi a minap rosszul lett az otthonában. Mostanra a fitneszguru szerencsére jól van, de még mindig kórházban kell pihennie. Felesége, Réka pedig a rengeteg teendője mellett is mindent megtesz azért, hogy minden nap láthassan férjét.

Schobert Norbi csütörtökön lett rosszul otthonában. A fitneszguruhoz azonnal riasztották a mentőket, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően Norbit stabil állapotban szállították kórházba.

Azóta az üzletember kórházi megfigyelés alatt áll, Réka azonban rendszeresen beszámol követőinek férje állapotáról, ahogyan arról is, hogy a történtek ellenére nem mondta le a hét végén az általa szervezett Alakreform tábort, inkább naponta 400 km-t ingázott, hogy Sárváron és Budapesten Norbi mellett is ott lehessen.

A háromgyermekes édesanya elárulta, hogy a múlt héten történtek nagyon megrázták, főként azért is, mert kilenc évvel ezelőtt majdnem elvesztette a férjét, amikor Schobert Norberten egy szívműtét után elkapott fertőzés miatt azonnali, életmentő operációt kellett végrehajtani. Réka akkor is eleget tett a kötelességének, ahogyan most is.

"Így vagyok nyugodt. Így van béke és nyugalom a lelkemben. Norbi a legnagyobb biztonságban van, a 220 táborozó pedig hiánytalanul élvezheti a programokat"

– magyarázta a feleség, aki azt is elárulta, a gyerekeik végig vele vannak, ez is erőt ad nekik.

Rubint Réka mindent megtesz, hogy mindennap férje mellett lehessen Forrás: Facebook/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.