Életveszélyes állapotba került kórházba a híres zenész, szívrohamot kapott

szívroham életveszély Tony McCarroll dobos Oasis zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tony McCarroll, az Oasis egykori dobosa szívinfarktussal került kórházba. Szerencsére már jól van.

Tony McCarrol kórházba került, miután augusztus 30-án szívrohamot kapott, de már szerencsére jobban van. Közösségi oldalán üzent is hogylétéről a nyilvánosságnak. Bejegyzésében elmondta, hogy mi történt vele és köszönetet mondott a brit egészségügyi szolgálatnak, az NHS-nek.

„Sziasztok! Tudatni akartam veletek, hogy csütörtökön kórházba kerültem, miután szerda este szívrohamot kaptam. Még nem vagyok teljesen túl a nehezén, de csak egy hatalmas nagy tapsot szeretnék küldeni az NHS-nek. Több, mint szerencsések vagyunk, hogy ilyen szolgáltatásunk van! Köszönjük!"

– írta a dobos Twitter oldalán.

Tony McCarroll néhány évig tagja volt az Oasis zenekarnak. Forrás: Michel linssen/Redferns

McCarrol az 1991-es megalakulástól egészen 1995-ig játszott az Oasis zenekarban, amelyet gyerekkori barátjával alapított. Azonban 1995 áprilisában, nem sokkal a második album megjelenése előtt kirúgták a dobost, akit Alan White-ra cseréltek le a zenekar tagjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.