Agárdi Szilvi és párja szakítottak: az énekesnő elárulta, miért futott zátonyra a kapcsolatuk

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram -
Agárdi Szilvi szerelem szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvi és párja nyár elején költöztek szét közös albérletükből, de akkor még szó sem volt szakításról. Mostanra azonban mégis különváltak az útjaik, kiderült, miért. 

Agárdi Szilvinek és párjának nyár elején kellett szétköltöziük közös albérletükből, már akkor felröppentek pletykák a szakításról, de az énekesnő leszögezte, ilyesmiről szó sincs. Nehézségbe ütköztek ugyan, egyrészt egy zajos szomszéd miatt, másrészt és főként azért, mert Szilvi teljesen elvesztette a látását. Ő visszaköltözött a szüleihez, de Krisztiánnal még rendszeresen találkoztak. Azonban a problémák elkezdtek kiütközni.

Miután külön költöztünk látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek.

Agárdi Szilvi és párja szakítottak Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"

Arról van szó, hogy megismertük egymás közegét és bár próbáltuk, nem tudtuk elfogadni.

Én ebben élek, ebben dolgozom és talán már meg is szoktam, őt ez zavarta. Ahogyan engem is a focista közeg.

Nem akartuk elvágni a kapcsolatot, valahogy gyerekes dolog lett volna, meg hát a történtek ellenére továbbra is fontosak vagyunk egymás számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.