Agárdi Szilvi, bár korábban sem látott teljesértékűen, mostanra teljesen megvakult. Élete emiatt teljesen felborult, rengeteg dolgot kell újra megtanulnia, de szerelme mindenben mellette áll.

Sziliv élete nem csak a hétköznapkban vált nehezebbé, a fellépésinél is sokkal körültekintőbbnek kell lennie: 

Szerencsére sok koncertünk van, de nagyon félek, mi lesz velem a színpadon. Nem tudom, hogy a közönség felé nézek-e, hogy meddig mehetek el, kik vannak körülöttem. Szerencsére nem vagyok egy táncolós típus, ezért le nem fogok esni, de a biztonság kedvéért a fellépés előtt mindig bejárjuk a színpadot, hogy ne történjen semmi baki. Ez pedig megnyugtat engem- mesélte az énekesnő a Borsnak, aki azt is elárulta, hogyan oldják meg párjával az együtt töltött időt, mióta ő hazaköltözött a szüleihez - ami miatt sokan úgy hitték, szakított kedvesével.

Agárdi Szilvi élete teljesen felfordult, amióta nem  látForrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"Nagyon jól megvagyunk, örülök, hogy elköltöztünk és nem őrjöng már mellettünk a szomszéd. Komolyan féltem tőle. Együtt járunk még edzeni is, Krisztián pedig minden koncertemre igyekszik eljönni, és sokat vagyunk együtt. A legtöbbször ő jön át hozzám, hiszen én nehezebben közlekedek a városban, de van, hogy csak összefutunk valahol."