Fésűs Nelly nem hagyta szó nélkül azt, amit a lányáról mondtak

Völgyesi Gabi Horváth Csenge Totem (műsor) Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly nagylánya, Horváth Csenge a Totem című műsorban mutatja meg bátorságát és vakmerőségét nap, mint nap a TV2 képernyőjén. A fiatal lányra büszke édesanyja.

Fésűs Nelly nagyon büszke lányára, Csengére, aki a Totem című műsorban áll helyt a TV2 képernyőjén. A színésznő a minap egy közös képet osztott meg lányával az Instagram-oldalán, ami alá nagyon durva kommentek érkeztek.

"Büszke lehetsz a lányodra...Egy 44 éves nővel így viselkedni, aki az anyja lehetne, azért mert szétszórt, és mindig várni kell rá"

- utalt Völgyesi Gabira az egyik hozzászóló.

Nelly sem hagyta annyiban a cseppet sem kedves szavakat.

"Büszke vagyok"

- írta az édesanyja, akinek több kommentelő is a védelmére kelt.

"Abszolút büszke lehet. Csenge a mai tizenévesek közt olyan ritka kivételt képez intelligenciában, igényességben, fittségben, kitartásban, amit sok idősebb megirigyelhetne. Nem mellesleg még szépségben is kenterbe ver mindenkit. Az meg, hogy egy 44 éves nő versengeni próbál egy 18 éves fiatal lánnyal; önmagában is röhejes" - írta az egyik hozzászóló.

Völgyesi Gabi számára szerdán véget ért a műsor, miután alulteljesített a Krausz Gáborral vívott párharcban.

Fésűs Nelly lánya eszméletlenül dögös: intim pillanatot osztott meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.