Döbbenet: a házaspár egy zombiszerű alakot fedezett fel a biztonsági kamerán

Forrás: -- -
házaspár zombi sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló képsorokat rögzített egy kansasi házaspár kamerája.

A nő és a férfi az éjszaka közepén furcsa zajt hallottak a verandáról. Az álmukból ébresztett házaspár semmi különöset nem látott, de reggel visszatekerték a biztonsági kamera felvételeit.

A kép illusztráció Forrás: --

Hajnali 3:26 körül egy mezítlábas, szoknyás-pólós női alak járt-kelt a verandán, miközben ijesztően rángatózott. A kezét a háta mögött tartotta, majd rángatózás közben megállt, felemelte a karját, és elindult a székek felé. Az idegen nő kiengedte a házaspár kutyáit, majd beindította a kerti locsolót és feldöntötte a kerti grillt - írja a Bors.

A házaspár feljelentést tett a rendőrségen, majd kiderült, hogy a nő nem teljesen volt ismeretlen. A hangjáról ismerték fel és kilométerekkel arrébb lakik, mint a házaspár. Senki nem érti, hogy a nő mit keresett náluk az éjszaka közepén.

A felvételt ide kattintva lehet megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.