Nos, nyári eljegyzésük után már férj és feleségként éli a mindennapokat a 24 éves Quran és felesége, a 61 éves Cheryl.

Nem nézik jó szemmel az internetezők a 24 éves Quran McCain és a 61 éves Cheryl McGregor kapcsolatát, de ők nem foglalkoznak a kritizálókkal. A férfiról azt állítják, hogy csak a pénze miatt van együtt a nővel, míg Cherylt a párja dédnagymamájának hívják. Nos, a párocska nem törődik a negatív hozzászólásokkal és kritikákkal, és a nyári eljegyzés után  nemrég kimondták a boldogító igent.

"Még soha senki iránt nem éreztem úgy, mint Cheryl iránt. Nem hiszem, hogy szerelem volt első látásra, mert 15 éves voltam, amikor megismerkedtünk, de 23 éves koromban már spirituálisabb szinten kapcsolódtunk össze, ami lehetővé tette, hogy jobban megismerjük egymást, kötődjünk egymáshoz, és a szerelmünk ettől lett igazán erős"

– magyarázza a férfi, aki egy háromezer dolláros gyűrűvel jegyezte el kedvesét.

"Nagyon ideges voltam előtte, minden erőmmel igyekeztem megőrizni a nyugalmamat, de elsírtam magamat, amint beléptünk a parkolóba. Sok oka van annak, hogy Cherylt választottam feleségemül. Gyönyörű, elegáns, erős, előkelő, őszinte és együttérző. Cheryl meglepődött, mivel nem tudta, hogy meg fogom kérni a kezét, és különlegesnek érezte magát ettől. Én még nem voltam házas korábban, de ő igen"

– mesélte Quran, akit az sem zavar, hogy Cherylnek hét gyermeke van, és 17 unokája.