„Folyamatosan lenéztetek minket, mindenben” - Durva vita alakult ki a Totem játékosai között

Forrás: TV2 -
vita Farkasok Szarvasok Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Totem kísérőműsorában a minap Leo, Oczella Krisztina, Varga Viktor és Szabó Dóri voltak a vendégek, akik paprikás hangulatban mondták el egymásnak a véleményüket.

A Totem kísérőműsorában, a Tűz körül utolsó előtti adásában kemény szavak hangzottak el. Érezhető volt a versenyzők között még mindig fennálló feszültség.

"Nekem ezzel nincs bajom, hogy te vagy ti másképp gondoljátok, ezzel sosincs baj. Nekem azzal van baj, hogy folyamatosan lenéztetek minket, mindenben. Ezt tudjátok felhozni, hogy hülye sportolók, mert körülbelül ezt jelentette minden mondatotok, amit mondtatok"

- fejtette ki Leo határozottan a véleményét.

„Folyamatosan lenéztetek minket, mindenben" - Durva vita alakult ki a Totem játékosai között Forrás: TV2

Dóri és Viktor eleinte nem akarták beismerni, hogy valaha negatív véleményt formáltak volna a Szarvasokról, vagy lenézték volna őket, majd később Viktor bevallotta, hogy a Szarvasok csapatát valóban nem tartotta erényesnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.