Lehullt a lepel: Már ekkor elkezdődött Baronits Gábor és Oczella Eszter románca - Videó

Oczella Eszter szerelem Totem (műsor) Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen gyanakodtak már arra, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter kapcsolata már a Totem című műsor forgatása alatt elkezdődött. Most itt a bizonyíték, hogy már az erdőben is közel került egymáshoz a két versenyző. 

Augusztusban robbant a hír, hogy Baronits Gábor újra szerelmes. Szíve választottja pedig nem más, mint Oczella Eszter, akivel a TV2 új kalandrealityjének forgatásán ismerkedtek meg és kerültek egy csapatba.

Eddig úgy lehetett tudni, hogy a forgatás után jött össze a két fiatal, de a műsorban látottak alapján kimondható, hogy már a forgatások alatt is közel kerültek egymáshoz.

Gondoljunk csak arra, amikor Gábor bekötötte Eszter sérült bokáját vagy a tegnap esti adásban arra a részre, amikor Gábor kiesése után Eszter sírva mesélte, hogy vérzik a szíve, hogy el kell engednie a színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.