Sztárban sztár leszek! - Összeállt a négy csapat, ma azonban sokaknak menniük kell

Tóth Gabi TV2 Köllő Babett Majka Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Sztárban sztár leszek! válogatójának első szakasza. Az eddigi adásokban a mesterek kiválogatták, kiket tudnának elképzelni a csapatukba, ma azonban el kell búcsúzniuk néhány énekestől, ugyanis mindenki csak három versenyzővel vághat neki a folytatásnak.

Bár mind a négy mester, Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka is népes csapatot épített, az élő adásokban összesen csak 12-en mehetnek tovább.

"Nem kell ahhoz sok ember, hogy mi nyerni tudjunk, csak tehetséges emberek kellenek" - mondta Köllő Babett. "Két éve is nyertem, most is nyerni fogunk" - jelentette ki Joci. "Úgy érzem, hogy jó döntéseket hoztam, hihetetlenül színes csapat" - jellemezte az énekeseket Gabi. "Az én csapatom bika, közületek nagyon sokan alkalmasak arra, hogy győztesen álljanak itt ezen a színpadon" - biztatta versenyzőit Majka.

A legtöbben persze nem kerültek be a mesterek csapataiba, Majka a műsor egy pontján ki is fakadt. "Ez mi a büdös pics@?" - kérdezte egy versenyzőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.