Örömhír: Ez a népszerű műsor tér vissza a TV2 képernyőjére

Forrás: TV2 -
TV2 műsorok Dancing with the Stars Séfek séfe Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ettől a héttől kezdve kissé átalakul a TV2 műsorrendje. Mutatjuk a változásokat és azt is, hogy milyen új műsorok kerülnek képernyőre. 

Hétköznaponként továbbra is a megszokott időben lesznek láthatók a Mintaapák 3. évadának új epizódjai 19:55-kor, ám ezt követően a Totem helyét, 20:40-től a Séfek Séfe 3. évada veszi át.

A népszerű gasztroreality műsorvezetője Ördög Nóra lesz, a séfek személyében azonban nem történt változás.

Szeptember 25-től, szombatonként már a Dancing with the Stars – Mindenki táncol 2. évada érkezik 20 órakor a képernyőre. Az idei évben is Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek a műsor házigazdái, a zsűriben Ördög Nóra, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád mellé pedig Bereczki Zoltán csatlakozik - írja a Blikk.

Szombaton indul a Dancing with the Stars második évada Forrás: TV2

Ami szintén változás: Sztárban Sztár leszek! című műsor szombat helyett vasárnaponként lesz látható 19:30-tól a TV2 képernyőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.