Kiss Attila Andor, a Sztárban sztár leszek! versenyzője nem először próbál szerencsét tehetségkutatóban, ám korábban az X-Faktorban csúnyán elbántak vele.

Kiss Attila Andor a Sztárban sztár leszek! egyik legemlékezetesebb figurája. Pápai Joci és Tóth Gabi is megkönnyezte, ahogy a 21 éves fiú Giacomo Puccini Turandot című operájából a Nessun Dormát elénekelte. Attila korábban is jelentkezett már tehetségkutatóba; 2018-ban próbált szerencsét az X-Faktorban, ahol azonban csúnyán elbántak vele: a szerkesztők kérésére egy stílusidegen angol rap számot kellett elénekelnie. Gáspár Laci azt mondta neki, hogy produkciója leginkább egy vidéki mentőautó búgásához hasonlított.

"Az év legnagyobb meglepetése vagy" - Leesett a zsűri álla ettől a produkciótól, Kiss Attila AndorForrás: TV2

"Miután leégettek, az iskola bohóca lettem. Egy ilyen rossz élmény után az anyukám nagyon féltett a Sztárban sztár leszek!-től, mert azt hitte, hogy újra ezt csinálják majd velem. Bennem azonban erősebb volt a vágy, hogy bizonyítsak, és sikerült is! Fantasztikus érzés, hogy elnyertem a mesterek és a közönség tetszését. Nekem is megható volt, amikor sírni kezdtek. Az pedig, hogy Majka harcolt értem, hihetetlen jó érzéssel töltött el" - mondta Attila a Borsnak.

A Sztárban sztár leszek! következő adását vasárnap este 19:30-kor láthatják a nézők, szombat este 20:00-kor pedig a Dancing with the Stars első adását tűzték műsorra.