Rod Stewart megmutatta, hogyan bulizott a pincérekkel a hétvégén Budapesten

buli ünneplés Rod Stewart főváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos, hogy Rod Stewart a napokban hazánkba látogatott, és a fővárosban is járt, ezt bizonyítja az a videó is, amit közösségi oldalára töltött fel.

A legendás zenész feleségének posztja arról árulkodik, hogy Rod Stewart egy titkos koncertet adott Magyarországon, ami feltehetőleg egy magánrendezvényen zajlott. Az is elképzelhető, hogy a rocklegenda Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének sztárvendége volt, ám ezt ezidáig senki nem erősítette meg.

Ami biztos, hogy Rod és párja Budapesten is körbenéztek, és Insta-sztorikban láthattuk, hol jártak. Végre az énekes egy bejegyzést is közzétett magyarországi látogatásáról, és megmutatta, mekkorát bulizott egy budapesti étterem személyzetével.

Újabb részletek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről: megszólalt egy bennfenteshttps://www.life.hu/eletmod/20210927-ujabb-reszlete-meszaros-lorinc-es-varkonyi-andrea-eskuvojerol-megszolalt-egy-bennfentes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.