Hoppá! Kevés ruhában lép színpadra Demcsák Zsuzsa a szombati Dancing with the Stars-ban

színpad Demcsák Zsuzsa TV2 Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető a Mokkában beszélt arról, hogy milyen ruhában lép színpadra a szombati Dancing with the Stars-ban.

Múlt szombaton startolt el a Dancing with the Stars második évada. A nézőket nem csak Kiss Ramóna áttetsző ruhája, de a produkciók is elvarázsolták. Demcsák Zsuzsa és táncpartnere egy gyönyörű bécsi keringőt adtak elő, és a műsorvezető annyira elérzékenyült a produkció végén, hogy élő adásban sírta el magát. Később Zsuzsa azt is elárulta, mire biztatja férje, Krishan.

- mondta a gyönyörű műsorvezető. A Mokkában megkérdezték tőle, hogy képes-e még ennél is jobb teljesítményt nyújtani, a kérdésre pedig Demcsák Zsuzsa meglepő választ adott.

- árulta el Zsuzsa, aki miatt biztosan érdemes lesz nézni a szombati adást.

Dancing with the Stars: Demcsák Zsuzsa elárulta, hány órát próbálnak napontahttps://www.life.hu/eletmod/20210927-a-dancing-with-the-stars-szereploi-elarultak-hany-orat-keszulnek-naponta-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.