Csoda, hogy életben maradt: fájdalmas titkáról mesélt Hevesi Kriszta

Life TV -
Hevesi Kriszta testvér nyitott gerinc születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta teljes erőbedobással készül a Dancing with the Stars adásaira. A nagy vidámság közben azonban egy drámai vallomást is tett a közkedvelt szexuálpszichológus. 

Hevesi Krisztával a Hot! Magazin készített egy dögös fotósorozatot, s közben a Dancing with the Stars műsor is szóba került. A szexuálpszichológus mindig is híres volt szókimondó és őszinte stílusáról, most viszont családjáról és magáról is elárult egy mély titkot.

Hevesi Kriszta félig nyitott gerinccel született, ahogyan a testvére is, aki nem sokkal a születése után el is hunyt. Life TV

Kriszta életére nagy hatással volt maximalista édesapja, aki mindig is nagy elvárásokat támasztott irányába. S bár kamaszként lázadt ellene, most már úgy érzi, jót tett neki az atyai szigor. Édesanyja már sokkal megengedőbb volt, annál is inkább, mert hálás volt azért, hogy lánya egyáltalán életben maradt. Kriszta ugyanis félig nyitott gerinccel született, ahogyan a testvére is, aki nem sokkal a születése után el is hunyt.

- mesélte a szexuálpszichológus, akire mindig is nagy nyomás nehezedett testvérei halála miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.