Meglepő dolog derült ki Katalin és Vilmos gyermekeinek életéről: ezekről kell lemondaniuk

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
szigor szabályok brit királyi család etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Katalin utódainak gyermekkora nem olyan mesés, mint azt gondolnánk.

Már a gyermekkoruk is merőben eltér a kortársaikétől, hiszen nem egy átlagos gyermek életét élik. Kicsi koruk óta számtalan szigorú szabálynak meg kell felelniük, nem beszélve arról, hogy ezáltal a mindennapi életük is korlátok közé szorul. György, Sarolta és Lajos a brit királyi család jövője, így mindenképpen meg kell tanulniuk, hogy mit szabad és mit nem, hiszen ez az egész életükre kihatással lesz.

A megfelelő integetés elsajátítása a királyi család tagjainak kötelező. Ezt az elegáns mozdulatot már egészen kicsi korban meg kell tanulniuk, hiszen a népnek nem integethetnek akárhogy.

Fontos a nyelvtanulás, mert a királyi család tagjainak muszáj idegen nyelveken is folyékonyan beszélniük.

A brit királyi családban a kicsik megkeresztelése is szigorú szabályok mellett történik, ugyanis tisztelniük kell a hagyományokat.

Még egy érdekesség: a közvetlen trónörökösök, mint például Vilmos és fia, György herceg nem utazhatnak együtt ugyanazon a repülőgépen a királyi család jövője érdekében. Vészhelyzet esetén tudniillik a két trónörökös nem lehet egyszerre kitéve a veszélynek.

Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ez is érdekelhet: Kiderült, miért nem veszi le soha a kabátját Katalin hercegné a nyilvánosság előtt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.