Victoria Beckham méregdrága kencék helyett erre a pénztárcabarát szerre esküszik: szerinte ez nyújt megoldást minden bőrproblémára.

Victoria Beckham mindig is reflektorfényben élte az életét. David felesége igazi divatikonnak számít, ugyanis amellett, hogy előkelő helyet foglal el a divatvilágban, már saját nevével fémjelzett kozmetikai termékeit is piacra dobta. 

Victoria úgy véli, hogy a bőrproblémákat akkor lehet leginkább kiküszöbölni, ha megválogatjuk, mit eszünk. A 47 éves sztár korábban a The Telegraph-nak beszélt a termékeivel kapcsolatos terveiről, és azt is elárulta, hogy mi a tökéletes, ragyogó bőr titka. A sztárfeleség szerint a kulcs a megfelelő mennyiségű zsírfogyasztás, ő például napi 3-4 darab avokádót is elfogyaszt annak érdekében, hogy ragyogjon arcbőre.

„Úgy gondolom, örülnünk kéne annak, amilyenek vagyunk, és arra kell törekednünk, hogy a legjobbat hozhassuk ki magunkból nap mint nap, anélkül, hogy meg akarnánk változni" – nyilatkozta Victoria, aki nem pártolja, hogy a nők fiatalabbnak és szebbnek akarnak látszani.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas