Victoria Beckham elárulta a tökéletes bőr titkát: a sztárfeleség erre esküszik

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
bőr David Beckham szépség Victoria Beckham bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham méregdrága kencék helyett erre a pénztárcabarát szerre esküszik: szerinte ez nyújt megoldást minden bőrproblémára.

Victoria Beckham mindig is reflektorfényben élte az életét. David felesége igazi divatikonnak számít, ugyanis amellett, hogy előkelő helyet foglal el a divatvilágban, már saját nevével fémjelzett kozmetikai termékeit is piacra dobta.

Victoria úgy véli, hogy a bőrproblémákat akkor lehet leginkább kiküszöbölni, ha megválogatjuk, mit eszünk. A 47 éves sztár korábban a The Telegraph-nak beszélt a termékeivel kapcsolatos terveiről, és azt is elárulta, hogy mi a tökéletes, ragyogó bőr titka. A sztárfeleség szerint a kulcs a megfelelő mennyiségű zsírfogyasztás, ő például napi 3-4 darab avokádót is elfogyaszt annak érdekében, hogy ragyogjon arcbőre.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.