Intim titkot árult el a TV2 sztárja: várandósan is őrülten kívánja a szexet

Forrás: Sebestyén Katja/Instagram -
Sebestyén Katja énekesnő Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja terhesen is nagyon kívánja a szexet. A 39 éves énekesnő már a második trimeszterben jár. 

Az énekesnő terhessége augusztus elején vált hivatalossá. A jövő év februárjában már harmadik gyermekáldás elé néző édesanyát a TV2-n jelenleg is futó Sztárban Sztár leszek! első szériájából ismerhetjük. Válását követően kislányt vár új férjével, Péterrel.

Az énekesnő a Ripost-nak azt nyilatkozta, hogy a várandósság ezen szakaszában már nem gyötrik a reggeli rosszullétek, de még nincs akkora pocakja sem, hogy el kéne gondolkodnia a ruhatárcserén.

A második trimeszter szokott a legjobb lenni! Már érzed, hogy mozog a pici, de még nem rúgja le a tüdődet és nem fulladsz meg tőle. Csak ringatózik jobbra-balra. Koromnál fogva is gyakran járok kontrollra, 2-3 hetente vagyok valamilyen vizsgálaton, de a kislány nevén már nem kell gondolkodnom. Patríciának fogják hívni, ez Lilla lányom ötlete volt. Már akkor kitalálta, amikor még nem is tudtuk, hogy lány lesz" – mesélte Katja, aki szeretné, ha férje ott lenne a szülőszobában, még akkor is, ha a Péter nem annyira biztos ebben.

„Gonosz vagyok, ő ezt nem fogja megúszni! Persze bent szeretne lenni, bár tudjuk, hogy ez vérrel jár, épp ezért néha elgondolkodik. Én megmondtam neki, hogy nélküle biztos nem megyek be a szülőszobába, ha a végén őt kaparják össze az orvosok, az sem érdekel. Persze nem kell velem szemben állnia, elég, ha fogja a kezemet közben."

Katja egy intim titkot is elárult a terhességével kapcsolatban.

„Ilyenkor még elviselhető a súly, nyugodtan szeretkezhetsz, talán nem olyan gyakran, de sokkal jobban esnek az intim együttlétek. Sőt, ilyenkor a legjobb, ami biztosan hormonális dolog, ennek persze Peti nagyon örül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.