Heti holdnaptár (november 1-7.): hasznos és jó eredményeket kínáló hétnek ígérkezik ez

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét első fele még az elcsendesedés idejét hozza, ám csütörtökön végre megjelenik a fény az alagút végén. Érkezik az Újhold, felemelő energiái segítik az új ötletek létrejöttét, friss kapcsolatok kialakulását, a szellemi fejlődést, a logikus döntések meghozatalát. A hét második fele nagyon aktív, sok mozgékonysággal, a célok beteljesedésével. Csak tegyük a dolgunkat, nem érdemes lógatni a lábunkat – és a hét második felében nem is nyílik erre túl sok mód. Aki esetleg most utazik valahová, aktívan töltse az időt. Összességében egy igen hasznos és jó eredményeket kínáló hétnek ígérkezik ez a mostani, mindannyiunk életében történnek felemelő dolgok.

2021. november 1., hétfő a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

A megvilágosodás ideje lehet ez a nap, először is maradj csendben, de közben nyisd ki a szemeidet és lásd, amit látnod kell. Hallgass a belülről érkező üzenetekre. Fontos lesz a megértés és az elfogadás.

2021. november 2., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

A csütörtöki Újhold előtt már most érdemes elcsendesedni, és a szeretet erejét erősíteni. Aki figyel, az felfedezi az aktuális feladatokat, mi fontos és mi nem az. Pontosan lehet látni ezen a napon azt, hol tartunk, miben vagyunk kevesek, vagy épp sokak.

2021. november 3., szerda a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Békesség, csend, harmónia – ezek mind adottak Újhold előtt. Sok új, néhol fura információ érkezik, javallott ezeket befogadni, értelmezni, helyükön kezelni. Épp az történik, aminek értelme és haszna van.

2021. november 4., csütörtök a ♏ban (Újhold, Skorpió)

Sok dolog felett elszállt az idő. Ma kell meghatározni azt, merre indulsz tovább, mi fontos és mi lényegtelen. Szelektálj bátran, s amiről tudod, hogy már semmilyen hasznot nem hoz, azt mellőzd!

2021. november 5., péntek a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Energikusság jellemzi ezt a napot, már növekszik a Hold, érdemes figyelni a jelekre, változásokra, az emberek reakcióira. Könnyedén lehet haladni az aktuális célok felé, sőt, jöhetnek újabbak is.

2021. november 6., szombat a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Gondoljuk át, mit tettünk vagy mit tettek velünk mások a közelmúltban. Ha vétettünk mások ellen, kérjünk bocsánatot. Ezen a napon az igazmondás megtérül, a félrebeszélés nagy hátrányt fog okozni.

2021. november 7., vasárnap a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Elég bonyolult, vegyes energiákat kínáló nap – sok hírrel, pletykával. Nem szabad félrebeszélni, akkor sem, ha ezzel valakit meg akarunk kímélni a bajtól, a fájdalomtól vagy attól, hogy tükörbe nézzen. Érzelmeinket csak óvatosan nyilvánítsuk ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.