Szabó Zsófi kikéri magának, hogy engedélye nélkül jelennek meg cikkek a magánéletéről

Szabó Zsófi média nyilatkozat kommentelők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi Instagram- és Facebook-oldalán is megjelent egy nyilatkozat, hogy a műsorvezető január óta senkinek sem nyilatkozott a magánéletéről, így minden cikk és címlap az ő engedélye nélkül készült. 

Szabó Zsófi mostanában folyamatosan a címlapokon szerepel. Először arról szóltak a cikkek, hogy Flour Tomi udvarol csinos zsűritársának, majd hirtelen arról szólt a fáma, hogy Shane Tusup udvarol Zsófinak. A lesifotósok Zsófi törökbálinti háza előtt fotózták le először a szerelmespárt, majd egy kávézóban is lencsevégre kapták őket. Ma a Hot! címlapján mosolyog Zsófi és Shane Tusup, a magazin arról ad hírt, hogy a szerelmesek összeköltöztek és egy ismerőst, valamint Zsófi édesanyját is megszólaltatták.

Szabó Zsófi nem nyilatkozott január óta a magánéletéről. Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Erre érkezett válaszként a közlemény Szabó Zsófi Facebook- és Instagram-oldalára, hogy a műsorvezető január óta nem nyilatkozott a magánéletéről, így minden címlap és hír, melyek nagy mértékben elferdítik a valóságot, az ő engedélye nélkül készültek.

Zsófi követőit megosztotta a nyilatkozat. Több rajongó szívecskét küldött a műsorvezetőnek és egyetért azzal, hogy a magánéletéhez senkinek semmi köze, míg mások nem értik a hozzáállását:

"Én meg egy kicsit azt nem értem, hogy az ezzel járó előnyöket "fogyasztják" a hátrányokat meg nem szeretik a közismert emberek."

"Akkor töröld magad a közösségi oldalakról "

- reagáltak a rajongók.

A teljes nyilatkozatot itt tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.