Álarcos énekes Szabó Zsófi ajándék szerelem Fluor Tomi udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban nagyon sokan találgatták, hogy vajon mi lehet Szabó Zsófi és Fluor Tomi között, akik több alkalommal élcelődtek egymással a közösségi felületeken. A népszerű rapper nemrég azt is bevallotta, hogy Zsófi miatt vállalta el az RTL Klub felkérését.

Flour Tomi és Szabó Zsófi már egy ideje nyíltan flörtölgetnek egymással, így a rajongók folyamatosan azt találgatják, vajon mikor jön össze a két fiatal. Fluor Tomi mindenesetre minden tőle telhetőt elkövet; a legutóbbi Álarcos énekes adásában még ajándékkal is kedveskedett Zsófinak: egy szerelempáfránnyal ajándékozta meg őt.

Szerelmes egymásba Szabó Zsófi és Fluor? - "Erre utaló jelek, nyomok vannak, voltak és talán lesznek is" Forrás: Polyák Attila/Origo, Marton Szilvia/Origo

Zsófi szóhoz sem jutott a meglepetéstől, akkor pedig végképp meglepődött, amikor Tomi kigombolta az ingjét és pólóján egy szívecske díszelgett, melyben Tomi és Zsófi egy közös fotója szerepelt. Már csak azt várja az egész ország, mikor teljesedik be a sztárpár szerelme. Hisz ki tud ilyen szerelmes ostromnak tartósan ellenállni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.