Csúnyán lebukott Shane Tusup: Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát

Szabó Zsófi szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup lehetséges kapcsolatáról egy ideje keringenek pletykák, de egyre biztosabb, hogy a híreszteléseknek van alapja: Shane ugyanis Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát. 

Hosszú ideig Szabó Zsófi és Fluor Tomi évődése tartotta lázban az embereket, hiszen folyamatosan nyilvános üzenetekkel bombázták egymást. Sokan szurkoltak azért, hogy összejöjjenek, de egyre valószínűbb, hogy nincsenek romantikus érzelmek köztük, és az egész felhajtást figyelemfelkeltésnek szánták az Álarcos énekes miatt, amiben együtt nyomoznak.

Szabó Zsófi biztosan nem Fluor Tomival jött össze Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

Nem is Fluor Tomi az egyetlen férfi, akivel összeboronálták Szabó Zsófit, ugyanis felröppentek pletykák arról is, hogy Shane Tusuppal jött össze a műsorvezető, ami egyre valószínűbb. Azon túl, hogy az edző nyíltan ömlesztette el dicsérő szavakkal Zsófit, még nála is töltötte az éjszakát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.