Szabó Zsófi és Shane Tusup lehetséges kapcsolatáról egy ideje keringenek pletykák, de egyre biztosabb, hogy a híreszteléseknek van alapja: Shane ugyanis Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát. 

Hosszú ideig Szabó Zsófi és Fluor Tomi évődése tartotta lázban az embereket, hiszen folyamatosan nyilvános üzenetekkel bombázták egymást. Sokan szurkoltak azért, hogy összejöjjenek, de egyre valószínűbb, hogy nincsenek romantikus érzelmek köztük, és az egész felhajtást figyelemfelkeltésnek szánták az Álarcos énekes miatt, amiben együtt nyomoznak.

Szabó Zsófi biztosan nem Fluor Tomival jött összeForrás: Szabó Zsófi / Facebook

Nem is Fluor Tomi az egyetlen férfi, akivel összeboronálták Szabó Zsófit, ugyanis felröppentek pletykák arról is, hogy Shane Tusuppal jött össze a műsorvezető, ami egyre valószínűbb. Azon túl, hogy az edző nyíltan ömlesztette el dicsérő szavakkal Zsófit, még nála is töltötte az éjszakát. 

"Az Álarcos énekes alatt a nézők árgus szemekkel figyelik, együtt van-e Zsófi Tomival? Hát, nincs! Ugyanis Zsófi már Shane-nel találkozgat... De szerintem egy ilyen válás után meg is érdemli a boldogságot" - mondta már korábban egy bennfentes, szavait pedig megerősíti az, hogy a hírek szerint Shane már nem először töltötte Zsófival az estéjét.  A műsorvezető lakása előtt parkolt le fekete autójával, reggel pedig két táskával távozott, nem sokkal később pedig Zsófi is útnak indult saját autójával. Ezekről a pillanatokról a Blikk lesifotókat is készített, amiket itt lehet megtekinteni