Sejtelmes halloweeni fotó: Egy lányt csókol Vajna Timi? - Fotó

Vajna Timi csók lány Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nagyon készült a Halloweenre: a jelmezét látva kijelenthetjük, hogy igazán kitett magáért. A közösségi oldalán néhány fotót is megosztott az esti buliból, amiből kiderül, hogy az üzletasszony nagyon jól érezte magát. 

Vajna Timi nem egyedül, hanem barátnőivel töltötte a Halloweent, akikkel szexi jelmezekbe bújva élvezték egymás társaságát. A csinos üzletasszony Instagram-oldalán mutatott meg néhány fotót arról, hogy milyen dögösen festett szombat este.

A képek között pedig akad egy sejtelmes fotó is, amelyen Timi igencsak intim helyzetbe került az egyik barátnőjével, akivel néhány miliméter választja el attól, hogy csókot váltsanak egymással. A nem mindennapi halloweeni sorozat alaposan felcsigázta a követőket, akik nem győzték lájkokkal kifejezni az elégedettségüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.