Már nem élvezem a versenyt - kiesett Tóth Gabi utolsó versenyzője

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi Balogh Krisztofer Sztárban sztár kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balogh Krisztofer esett ki a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában. Elmondása szerint kicsit megkönnebbült a döntés hallatán. Tóth Gabi, akinek ő volt az utolsó versenyzője, könnyek között távozott a stúdióból. 

Vasárnap este megtörtént az, amire senki nem számított. A Sztárban sztár leszek! műsorának legutóbbi kiesője Balogh Krisztofer lett. Az egész stúdió megdöbbent, amikor Tilla kihirdette az eredményt.

A kommentelők szerint Krisztofer esélyes volt a végső győzelemre, de Tóth Gabi is ugyanígy gondolta. A mester az eredményhirdetés után teljesen összetört: elsírta magát, és az adás után el is hagyta a stúdiót. Gabi ezzel az utolsó versenyzőjét is elvesztette, így érthető a csalódottsága.

Balogh Krisztofer bevallotta a Borsnak, hogy ő egyáltalán nem bánja az eredményt, csak mesterét sajnálja.

- vallotta be Krisztofer.

Balogh Krisztofer Sztárban sztár leszek Forrás: TV2

Arról is beszélt, hogy mindenképp szeretne zenei pályán maradni. Szeretne fellépéseket, és saját dalokat is, és bízik abban, hogy a jövőben valami jót adhat a világnak. Az énekes három hét múlva a verseny fináléjára még biztosan visszatér a Sztárban sztár leszek! stúdiójába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.