színésznő Jóban Rosszban TV2 Kinizsi Ottó sorozat Dancing with the Stars Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig a Barátok közt csapatát erősítette, most azonban a Jóban Rosszban sorozatban tűnik majd fel Deutsch Anita. A színésznő kegyeiért férfiak versengenek Csillagkúton.

Anita új szereplőként csöppent a sorozatba, ahol három férfi is verseng érte. Sokáig nem derül majd ki, hogy ki tetszik a karakterének, és részleteket sem árulhatott el a történetről. Azt azonban elmondta, hogy nagyon élvezte a forgatásokat, néha szinte sírt a nevetéstől.

Anita azt is elmesélte, hogy mind a mai napig azonosítják őt a Barátok köztben játszott karakterével, emiatt a kezdetekben a kollégái távolságtartóak voltak vele, és tartottak a vele való munkától.

Anita azt is elárulta, hogy mennyire élvezi, hogy férje, Kinizsi Ottó szombatonként a Dancing with the Stars versenyzőjeként ámulatba ejti nemcsak a családját, de a nézőket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.