Berki Krisztián cáfol: még nem adtak nevet a kislányuknak - Számmisztikus segít nekik

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
baba Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, pénteken megszületett Berki Krisztián és Mazsi kislánya, amit élőben közvetítettek. Az intim pillanat megosztása komoly indulatokat váltott ki az emberekből, de Krisztián és Mazsi kitartottak amellett, hogy szeretnék megmutatni a gyerekük világra jövetelét az embereknek. Bár már lehetett arról is olvasni, hogy hívják a csöppséget, Berki elárulta: még nem adtak nevet a gyereknek. 

Berki Krisztián arról beszélt: időre van szükségük, hogy számmisztikusokkal kiszámolják, mi lesz a kislány keresztneve és cáfolta, hogy Emmának keresztelték a kislányt - írja a Bors.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

"Természetesen tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot a baba nevét illetően, de ez még túl korai" - nyilatkozta, majd a szülésről is beszélt. "Tudtam, hogy benne lehet a történetünkben a császár is, pedig mindent megtettünk azért, hogy gyöngéd születéssel jöjjön világra a gyerekünk, de ilyen az élet, bármi megtörténhet. Így most azoknak adunk erőt, akik császárral szültek. A lényeg, hogy elfogadjuk a saját életünket, hogy onnan építkezzünk, amit a sors ad nekünk. Ez a mi történetünk, a mi életünk, és ha csak egy embernek adtunk motivációt, önbizalmat, akkor megérte. Tízből nyolc házasság válással végződik, sok gyerek nő fel mozaik családban, és ritka, ha az egyedülálló szülő másodszorra is megtalálja a boldogságot, nekem sikerült" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.