Árad belőle a kedvesség: megható családi fotót posztolt Epres Panni

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni kedvesség család szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megrázta a hír, hogy Benedek Tibor elhunyt 2020. június 18-án. Felesége, Epres Panni egy ideig elbújt a kíváncsi tekintetek elől, most viszont egyre többet látjuk őt mosolyogni. 

Epres Pannit feldolgozhatatlan veszteség érte azzal, hogy elveszítette élete szerelmét, szeretett férjét, Benedek Tibort. A gyönyörű modellnek nem csak a veszteséggel kell megbirkóznia, hanem egy új életet is fel kell építenie, melyben meg kell tanulnia független nőként létezni. Természetesen az életében gyermekei töltik be a legfontosabb szerepet, ők és szerettei adnak sok erőt Panninak.

Epres Panni mindig is híres volt kedvességéről. Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

Bár a modell ritkán posztol családi fotókat az Instagram oldalán, most kivételt tett és ez igazán megható, fekete-fehér fotót tett közzé. A fotóval, melyből árad a szeretet, Panni a kedvesség világnapjára hívja fel a figyelmet. Benedek Tibor felesége akár a kedvesség nagykövete is lehetne, olyan gyengéden és szeretetteljesen néz gyermekeire, hogy attól még a legkeményebb szív is ellágyul.

A családi fotót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.