Epres Panni: "A férfiak elkezdtek másképp bánni velem"

Forrás: instagram.com/eprespanni -
Epres Panni új életszakasz újrakezdés Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni tavaly veszítette el a férjét, a háromszoros olimpiai bajnos vízilabdázót, Benedek Tibort, aki hosszú betegség után halt meg 47 éves korában. Panninak Tibor halála után anyaként és nőként is új életet kellett kezdenie.

A modell édesanya most először beszélt kamerák előtt a Fókusznak férje elvesztéséről, munkát sem nagyon vállalt azóta.

Epres Panni életében új szakasz kezdődöt férje halálával Forrás: instagram.com/eprespanni

"Nagyon erős vagyok és elfogadtam a helyzetemet, és a gyerekeimért és mindenkiért megyek tovább. Talán ebben van az erőm, ami végtelenségig kitart. Olyan erőt gyűjtöttöttem az elmúlt 30 évben, vagy az elmúlt 20 évben, mióta a Tibort ismerem, hogy ez bármeddig kitart. Amikor egy ilyen trauma éri az embert, vagy egy ilyen helyzettel kell szembemennie, akkor az egy érzelmi hullámvasút, ezek állandóan váltakoznak az emberben. Nyilván ilyenkor félreteszi a nőiességét, és egy más énje kezd el dolgozni és küzdeni. Ez egy újabb fázis az életemben. Fel kellett sok szempontból nőnöm. Nyilván ha az ember mellett áll egy férfi, és egy olyan férfi aki mellettem állt, az maximális biztonságot nyújt, és támogat mindenben. Ennek is sok aspektusa van, hogy kiment mögülem ez a védelem, és a férfiak elkezdtek másképp bánni velem, ez még egy hosszabb téma" - mondta Epres Panni, aki most két gyermeket nevel egyedül. Mór 2007-ben, Barka 2009-ben született.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.