Temetőre épült Budapest legrémisztőbb lakótelepe: itt mindennaposak a paranormális jelenségek

lakótelep szellemtelep szellemek paranormális jelenség temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemtelepnek emlegetik az újpesti Pozsonyi utcai lakótelepet, melynek egy része egy temető helyére épült. 

1950-ben kezdődött az újpesti Pozsonyi utcai lakótelep története, amikor is a különálló Újpestet a fővároshoz csatolták, a fejlesztéseknek és lakásépítéseknek pedig a Pozsonyi úti temető egy része is áldozatul esett. A legendák szerint már az építkezés során történtek megmagyarázhatatlan és hátborzongató dolgok: hirtelen elromlottak gépek, hirtelen elduhanó árnyak jelentek meg és ez a beköltözés után csak fokozódott - írja a Promotions.hu.

A lakók először csak megmagyarázhatatlan recsegéseket, ropogásokat hallottak. Ezt az új házak mozgásaként magyarázták. Majd következtek a kopogások, mintha apró üveggolyókat ejtenének le a padlóra, szórnának bele a csövekbe. Villámszerű fényeket is tapasztaltak és egyes lakók még szellemet is láttak. A lakótelep nem sokra rá kapta meg a Szellemtelep elnevezést. Egyre többen szabadulni akartak otthonuktól, az emberek folyamatosan panaszkodtak, hogy nem tudnak aludni.

Manapság már kevésbé hallani szellemjárásokról, de sokan még ma is ellátogatnak ide, hogy tanúi legyenek paranormális jelenségeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.