Slágergyanús dallal és döbbenetes fordulatokkal tarkított klippel rukkolt elő Nigel Stately - Videó

Forrás: Magneoton Zrt -
klippremier dj Nigel Stately lemezlovas klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nigel Stately több mint egy évtizede masszív szereplője a minőségi elektronikus zenének, kiadványaival bejárta az egész világot és kiválóan választ maga mellé együttműködőket. A „Lost In A Lie" című letisztult, deep house/dance újdonság garantáltan meghozza a libabőrt és kúszik észrevétlenül mindenki fülébe: a népszerű DJ/producer ezúttal Nági elképesztően tehetséges húgát, Nagy Bettit választotta vokalistának. A számhoz tartozó videóklip pedig igazi Netflix-élmény, hiszen nemcsak egy díjnyertes rendező nevéhez köthető, de döbbenetes fordulatot tartogat.

A hazai, pezsgő klubéletet aligha lehet ma már Nigel Stately nélkül elképzelni. Az ő nevéhez köthető többek közt a Deep Café mix és rendezvénysorozat, amellyel nemcsak itthon ért el számos teltházas bulit, hanem megnyíltak a határok külföld felé is. Olyan nemzetközi közönség előtt játszott már, mint a Miami Winter Music Conference-szé, de felrázta már az elektronikus zene egyik úttörőjének számító Németország bulizóit is.

Nigel meghonosítva határon túli tapasztalatait,folyamatosan szállítja közönségének a leginnovatívabb mixeket és előremutató felvételeket. Az idén Fonogram-díjra jelölt előadó produceri munkáját dicséri például Molnár Ferenc 'Caramel'-lel közös trackjük, a „Szabadesés", a közönségkedvenc tv sorozat, az „Aranyélet" főcímdalának hivatalos remixe, illetve legutóbbi dala, a „Just Can't Let You Go".

Nigel Stately zenei karrierje felfelé ível, az idei évben Fonogram-díjra is jelölték. Forrás: Magneoton Zrt

A Rádió1 rezidens lemezlovasa ismét egy különleges kollaborátori gárdát egyesített Kolozsvári Tamás, vagyis T.O.M produceri szerepével és Nagy Betti angyali énekhangjával. A „Lost In A Lie" mély beatjei és érzékien magas tónusai hozzák el az azonnali dallamtapadást.

Az említett új kisfilm rendezője pedig nem más, mint Jimy J. Hollywood, aki idén Los Angelesben bezsebelte a legjobb videóklipnek járó díjat és ismét egy hatalmas csavart vitt a videó cselekményébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.