Kirobbant a bezártságból a Deep Café lemezlovasa, Nigel Stately legújabb dala - Videó

Forrás: instagram.com/nigelstately -
klippremier Nigel Stately lemezlovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csemegével készült a hosszúhétvégére a nemzetközileg is elismert magyar dj/producer. Nigel Stately egy vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik! A „Just Can't Let You Go" egy klasszikus Nigel-nóta, lágy, ugyanakkor lüktető dallammal, pulzáló ütemmel és fülbemászó vokállal. A deep house elemeivel játszó dj/producer legújabb dala klippel együtt vág bele a hétvégébe. A videóval az alkotók kicsit kirángatnak a négy fal közül és egy csodálatos utazásra hívják a nézőket.

Nigel Stately 12 évvel ezelőtt egy promo mix sorozattal indította útjára zenei karrierjét, ma pedig a legismertebb hazai lemezlovasok egyike. A budapesti dj/producer egyedi stílusa az elmúlt évek alatt a hazai klubközönség zenei ízlését is meghatározó módon reformálta. A nevéhez szorosan kapcsolódó Deep Café mixek és rendezvénysorozat mágnesként vonzza a house és a deep house stílusok szerelemeseit, a kezdetben 200 fős rendezvények már ezer fős teltházas estéket és több százezres hallgatói bázist jegyeznek.

Nigel Stately Forrás: instagram.com/nigelstately

A rádió 1 rezidens lemezlovasa a világ számos országában játszott már, melynek tapasztalatait a saját dalok megalkotásánál is kamatoztatja. Produceri munkásságát többek között olyan kiemelkedő dalok fémjelzik, mint a Molnár Ferenc 'Caramel'-el közös kollab, a „Szabadesés" vagy az ország legnépszerűbb HBO sorozatának 'Aranyélet' főcímdalához készített, hivatalos remixe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.