Tóth Vera inkább meghalt volna, mint hogy kövér maradjon - "Nem tudtam boldog lenni úgy, ahogy kinéztem"

Forrás: Instagram, Tóth Vera -
fogyás Összezárva Hajdú Péterrel túlsúly drámai vallomás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát 130 kilósan ismertük meg a Megasztárban. Az énekesnő egy műtét segítségével győzte le több évtizede tartó túlsúlyát. Ugyan félt a komplikációtól, de mégis bevállalta, mert nem tudott tovább kövéren élni.

Az énekesnő öt évvel ezelőtt hozta meg élete legmeghatározóbb döntését, amikor egészsége érdekében gyomorbypass műtéten esett át. Vera az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallotta be, inkább meghalt volna, minthogy kövér maradjon.

"Amikor feküdtem a műtőasztalon, akkor azt gondoltam, ha nekem kövéren kell meghalnom, akkor most történjen meg, de én le akarok fogyni. És nem azért, hogy szebb legyek, hanem mert már harmincéves koromban nem voltam egészséges" - vallotta az énekesnő.

"Nem tudtam boldog lenni úgy, ahogy kinéztem"

Az énekesnő öt évvel ezelőtt vállalkozott a súlycsökkentő műtétre, ami nem csak a külsején változtatott.

Tóth Vera Forrás: Instagram, Tóth Vera

"Örülök, hogy sikerült onmagamra találni, és egy boldog emberré válni. Nem tudtamboldog lenni úgy, ahogy kinéztem.

Ez egy folyamatos teher, ami beissza magát a hétköznapjaimba, téma marad, és elveszi azokról a fontos dolgokról az energiát, amivel valóban foglalkoznoom kellene.

A zene, a karrierem, az alkotói munka. Nem bántam meg, hogy pont akkor, és nem előbb történt meg. Nekem ehhez a kérdéshez meg kellett érnem, mert ez az egyetlen esélyem, hogy lefogyjak."

A mellét és a hasát is műteni kellett

Tóth Vera később azt is elárulta, hogy fogyása után plasztikai műtétet is el kellett végezni a hasán. Kivágták lógó bőrét, idővel pedig a mellét is korrigáltatta.

"Nekem muszáj volt, jó drága volt. Nem a mellem méretével, hanem a hosszával volt probléma, mert a fogyástól szegények „elmúltak" létezni. Nem titok, három éve csináltattam meg. Persze nyilván mindenki másképp kezeli, hogy egyáltalán kell-e elmondani, de azt gondolom, sok nőnek adhat ez erőt" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.