Sorra járja Budapest éttermeit Mel Gibson, aki két hétig hazánkban tartózkodik - Fotó

étterem forgatás Mel Gibson színész borravaló Budapest steak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Mel Gibson sorra fedezi fel a budapesti éttermeket, ugyanis a John Wick-filmek előzménysorozatának, azaz a The Continentalnak forgatása miatt két hétig hazánkban tartózkodik. 

A John Wick-filmek előzménysorozatát, a The Continentalt forgatják, és emiatt két hétre hazánkban tartózkodik Mel Gibson. A színész szívesen fedezi fel Budapest legjobb éttermeit: csütörtök este a Sas utcában,a Prime Steakhouse-ban egy steaket fogyasztott el, azóta az is kiderült, hogy szerdán a Kollázsban vacsorázott.

"Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint"

– mondta egy olvasó a Blikknek.

A Prime Steakhouse tulajdonosa beszámolt, hogy Mel Gibson távolságtartó, ugyanakkor roppant kedves volt, sőt, a stábbal egy közös fotóra is összeállt. Elárulták azt is, hogy a filmcsillag egy amerikai Rib eye steaket fogyasztott zöld körettel, és – nem megszokott módon– tormát is kért hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.