Döbbenet: ez a világsztár 400 ezer forintnak megfelelő összeget kér egy kézfogásért

Mel Gibson színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki Mel Gibsonnal szeretne kezet fogni. A színész ugyanis 400 ezer forintot kér egyetlen kézfogásért.

Mel Gibson több brit városban is tiszteletét tette, hogy rajongóival találkozzon. Már maga a belépődíj sem két fillér, ugyanis 140 ezer forintot kell fizetnie érte annak, aki szeretne találkozni kedvencével. Az ár egy három fogásos menüt, egy mini koncertet is magában foglal, a 65 éves sztár pedig kérdésekre is válaszol a hollywoodi karrierjével kapcsolatban. Minden résztvevő kap egy bekeretezett A3-as aláírt posztert is - írja a Bors.

Nem kis árat kell fizetnie annak, aki szeretne találkoznia a sztárral Forrás: Getty Images/WireImage/Jerritt Clark

Aki viszont VIP elbánásban szeretne részesülni, annak még további 270 ezer forintot kell fizetnie, amiben viszont egy közös fotó is benne van. Az esemény szervezője csak 20 prémium vendégnek biztosítja ezt a lehetőséget, így aki nem szeretne erről lemaradni, annak sietnie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.