Ambrus Attilát a Viszkis rablóként ismerhette meg az ország, ám azóta teljesen megváltozott az élete. A büszke édesapa először nem is akart hinni a szemének, amikor felesége megmutatta neki a terhességi tesztet. Teljesen lesokkolta, amit látott. 

Ambrus Attila második gyermeke, Magor két hete született meg. A kisfiú nem volt tervezett gyermek, ugyanis Attilának és feleségének papíron esély sem volt arra, hogy ők természetes úton szülőkké váljanak. A Viszkis erről mesélt őszintén Hajdú Péter műsorában:

Az első gyermekünk lombikprogramban jött a világra és az orvosok egyöntetűen azt mondták, hogy más módon nem lehet kisbabánk. Aztán mégis csak lett, hiszen Magor természetes úton fogant. Nem is terveztük..." - mesélte Attila.

Egyébként Attila nem is gyanakodott arra, hogy felesége állapotos lehet, sőt megjegyzést is tett alakjára és növekvő pocakjára. Most azonban hatalmas a boldogság a családban. 

Néztem, ahogy nő a feleségem pocakja és mondtam is neki, hogy csináljon valamit, mert jön a nyár és megyünk a strandra, ahol engem ismernek. Aztán gondoltam, vegyünk egy tesztet. Meg is jelent a csík, de az volt az első gondolatom, hogy tuti lejárt a szavatossága, szóval vettünk még hármat. Persze mindegyiken meg is jelent a piros csík. Úgy voltunk vele, ha ez a baba hozzánk akar jönni, akkor jöjjön csak" - magyarázta Attila Hajdú Péternek.