Menyasszonyi ruhában pózol Weisz Fanni - Közeledik az esküvő? - Fotó

esküvő fotó Weisz Fanni esküvői ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni élete az utóbbi másfél évben hatalmas fordulatot vett. Instagram-fotója alapján nagyon gyanússá vált, hogy a modell valószínűleg már a második esküvőjére készülhet. 

Weisz Fanni boldog és magánélete igazán kiegyensúlyozott, mióta új szerelmével, Gergővel alkotnak egy párt. A férfi mellett nemcsak önmaga lehet, de családjával is rendeződött a kapcsolata. Már nem a rajongók és követők előtt éli meg élete intim pillanatait, legútóbbi Instagram-bejegyzése alapján pedig komoly tervek előtt áll az ifjú pár.

A modell meglepő fotót osztott meg a követőivel, melyen egy gyönyörű, hófehér esküvői ruhában mutatja meg magát. Megeshet, hogy ő már a második házasságkötésére készül. Bár lehetséges, hogy ismét egy reklámfotózásról van szó, de erre semmi nem utal a bejegyzésében.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.