Oláh Gergő véleménye az X-Faktorról: "Veszélyes"

kiskorú X-Faktor fiatalkorú Oláh Gergő versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő közösségi oldalán fejtette ki véleményét az X-Faktor idei szériájáról. Úgy gondolja, a kiskorúak veszélyben vannak egy tévéműsorban. 

Az énekes az X-Faktor harmadik szériájának győzteseként lett ismert, és azóta is követi a tehetségkutató alakulását. Az idei évadot is rendszeresen véleményezi közösségi oldalán. Most arról írt, hogy szerinte a tehetségkutatónak változtatnia kellene a jelentkezési korhatáron:

"Én soha nem leszek és nem vagyok híve annak és nem értek egyet azzal, hogy 14-16 évesen induljanak ilyen versenyeken, VESZÉLYES! Én talán 18 éves kortól tartanám helyesnek... és úgy, hogy a mentorok kb. 2 évig fogják a versenyzőik kezét! Ami a verseny után fog rájuk zuhanni, azt brutálisan nehéz kezelni... főleg a mai felgyorsult és kifordult világban... Én 23 évesen, apaként, férjként és egészen pici koromtól rengeteg énekversenyt megjárva is, nagyon nehezen tudtam kezelni... Az Isten felé való elkötelezettségem, a családom, Geszti Péter és Schiwert Takács László nélkül nekem sem ment volna..." - írta posztjában Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.