Egyre nagyobb  botrány kerekedik a mentorok legutóbbi döntése miatt: Mohács Anett kiesett, ezzel pedig sokan nem értenek egyet. 

Az X-Faktor legutóbbi adásában a többi között Gáspár Laci csapata mutatta meg tudását a mentorházban, az ő sorsukról dönthettek.

A mentorok döntésével nem mindenki elégedettForrás: RTL Klub

Az énekes azonban csalódott az egyk tehetséges versenyzőjében, Mohács Anettben, ezért az ő sorsát a mentortársaira bízta. Nekik kellett dönteniük, hogy őt, vagy Mardollt juttatják-e be az élő show-ba, és ők végül Yvonne Dederick lánya, vagyis Mardoll mellett határoztak. Ez sokakban keltett felháborodást. A kommentelők és Oláh Gergő is kifejtette véleményét, most újabb énekes adott hangot felháborodásának. 

A Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Farkas Sándor Lajos is felháborodott. "Na, akkor most szeretnék kifakadni!

Egy ilyen énekesnőt, mint Mohács Anett, kitenni az X-Faktorból egy borzalmas rapperrel szemben, undorító és teljes mértékben szakmaiatlan! Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben? A táborban olyat énekelt, hogy már azzal megérdemelte volna az élő show-ba jutást. Eggyel több ok, hogy ne nézze az ember ezt a szégyenletes 'zenei' tehetségkutatót. Megjegyzem, sem zene, sem tehetség nincs a műsorban" - írta.