"Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben?" - botrány az X-Faktor mentorai miatt

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb  botrány kerekedik a mentorok legutóbbi döntése miatt: Mohács Anett kiesett, ezzel pedig sokan nem értenek egyet. 

Az X-Faktor legutóbbi adásában a többi között Gáspár Laci csapata mutatta meg tudását a mentorházban, az ő sorsukról dönthettek.

A mentorok döntésével nem mindenki elégedett Forrás: RTL Klub

Az énekes azonban csalódott az egyk tehetséges versenyzőjében, Mohács Anettben, ezért az ő sorsát a mentortársaira bízta. Nekik kellett dönteniük, hogy őt, vagy Mardollt juttatják-e be az élő show-ba, és ők végül Yvonne Dederick lánya, vagyis Mardoll mellett határoztak. Ez sokakban keltett felháborodást. A kommentelők és Oláh Gergő is kifejtette véleményét, most újabb énekes adott hangot felháborodásának.

A Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Farkas Sándor Lajos is felháborodott. "Na, akkor most szeretnék kifakadni!

Egy ilyen énekesnőt, mint Mohács Anett, kitenni az X-Faktorból egy borzalmas rapperrel szemben, undorító és teljes mértékben szakmaiatlan! Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben?

Szerinted helyes döntést hoztak a mentorok?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.