Több mint testőr mozgásszervi panaszok meszesedés gyógytorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mozgásszervi panaszok a felnőtt lakosság nyolcvan százalékát érintik, de már gyermekkorban is kialakulhatnak például a gerincet érintő betegségek, amik a hírességeket sem kímélik. Keresztes Ildikó, Polgár Tünde és Bódi Margó is mesél a problémáiról, mi pedig számtalan megoldást mutatunk, ami segíthet.

Mindenféle korosztálynál előfordulnak mozgásszervi problémák. A csecsemőknél veleszületett betegségek jelentkezhetnek, a fiatal felnőtteknél sportbalesetek, sérülések következtében van szükség rehabilitációra. Az időseknél már a kopás, a meszesedés okoz mozgásszervi gondokat.

Mozgásszervi problémák kialakulhatnak a rossz tartás vagy az ülő életmód miatt. Ülünk a kocsiban, ülünk a munkahelyen, ülünk mindenhol, ahelyett, hogy sportolnánk.

Ha már kialakult valamilyen betegség, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni, illetve utána tudunk masszázst, gyógytornát, különböző praktikákat kipróbálni annak érdekében, hogy hatékonyabb legyen a felépülés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.