Ördög Nórát hátsója miatt kritizálták: "Úgy tűnik, én szeretem a nagy fenekem"

ruha Ördög Nóra fenék kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramra töltött fel egy fotót Ördög Nóra amin hátulról látható. A csinos műsorvezető bőven kapott kritikát a követőitől, amelyre reagált is. 

"Arccal a karácsony felé! A tegnapi volt az utolsó este, amikor idén műsort vezettem" - írta a sok kritikát kapott képhez Nóra, akit persze többen a védelmükbe vettek.

"Ez szerintem rossz szögből van fotózva! Ha ekkora a feneked, az sem baj, mert most ez a divat!" - írta egy kommentelő. "Tökéletes feneked van! Aki nem így gondolja, az kezeltesse magát!" - olvasható ugyanitt.

A műsorvezető válaszolt a fanyalgóknak is. "Két este, két fa, két csodás ruha az év két utolsó rendezvényén. Sajnálom, de én szerettem magamról azt a hátulról képet is, még ha ilyen sok 'kedves' megjegyzést is kapott a hátsóm. Úgy tűnik, én szeretem a nagy fenekem. Köszönöm a figyelmet" -olvasható egy olyan kép mellett, amin előről látható.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.