Leonardo DiCaprio a jeges tóba vetette magát, hogy megmentse imádott kutyái életét - videó

kutya színész Leonardo DiCaprio állatbarát fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio megmentette kutyái életét, amikor azok forgatás közben beleestek egy jeges tóba.

A világhírű színész egyik kutyája belezuhant a Ne nézz fel! című film forgatása alatt a közelben lévő fagyos tóba. DiCaprio, ahogy meglátta, hogy husky kutyája bajban van, gondolkodás nélkül utánaugrott a vízbe. Ha ez még nem lett volna elég, az addig partról szemlélődő másik kutyusa is utánuk ugrott, így DiCaprionak mind a két kedvencét ki kellett mentenie a vízből - írja a Blikk.

"Az utánunk ugró kutya közben nyalogatta a fuldoklót, miközben mindhárman a befagyott tó vizében voltunk. Kaliforniai huskyk... fogalmuk sem volt róla, mit kezdjenek egy befagyott tóval" – mondta az Around the Table című műsorban Leo, akinek 24 éves barátnője, Camila Morrone is segített a tavaly márciusi mentésnél. A kiskutyák egyébként tavaly kerültek a sztárpárhoz, és mára igazi családtagokká váltak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.